Окупант навіть не одразу назвав місяць, у якому його взяли в полон / фото - скріншот

ЗСУ взяли в полон росіянина, який не зміг назвати поточний місяць і здивував своїми "знаннями" про демографію РФ. Інтерв'ю з окупантом опублікував український журналіст Дмитро Карпенко на своєму YouTube-каналі.

Спершу журналіст попросив підтвердити в росіянина те, що він є військовополоненим, після чого уточнив, коли саме його взяли в полон. З'ясувалося, що окупант навіть не знає назви поточного місяця.

"25 вересня. Ну цього місяця виходить", - відповів військовополонений.

Після цього Карпенко спробував з'ясувати в окупанта, чи зможе він назвати місяці по порядку. "Сектябрь... Сентябрь, октябрь, ноябрь", - перерахував росіянин.

Журналіст вирішив змінити завдання та попросив назвати полоненого всі місяці в році по порядку. Спершу окупант заявив, що рік починається з грудня, але пізніше все ж дійшов до лютого та зазначив, що не зможе назвати їх усі.

Крім того, у росіянина запитали про чисельність населення РФ. Але й тут військовополонений відзначився:

"14 мільярдів осіб".

Пізніше він виправив свою відповідь на 168 мільйонів, що вже набагато ближче до реальних цифр.

Із запитанням про населення України в окупанта виникли ще більші труднощі. Він сказав, що не знає відповіді, але впевнений, що в нашій країні мешкає більше ніж мільйон осіб.

Війна в Україні - останні новини

Раніше УНІАН повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відповів на запитання про те, чи можливе припинення вогню після виборів президента США. Він заявив, що багато що залежить від політики Штатів.

Крім того, директор Defense Express Сергій Згурець розповів, що росіяни можуть спробувати оточити ще одне місто в Донецькій області. За його словами, цей напрямок залишається найскладнішим.

Вас також можуть зацікавити новини: