На фото військовослужбовець бригади тримає документи загарбників / фото пресслужба 3 окремої штурмової бригади

Бійці Третьої штурмової бригади провели успішні контрнаступальні дії на ворожих позиціях в Харківській області, а також захопили у полон загарбників російської армії. 

"Бійці Третьої штурмової бригади провели успішні контратакувальні дії на позиціях противника в районі Харківщини. Наслідки - у фото від комроти друга Дацика та 2-го штурмового батальйону", - йдеться у дописі пресслужби бригади.

Також військові заінтригували українців, проте не уточнили, кого саме взяли у полон:

Відео дня

"Як гадаєте, з кого зняли погони? Пишіть у коментарях. І стежте за новинами на каналі, бо найцікавіше - згодом".

Судячи з фото, яке опублікувала бригада, можна припустити, що українські захисники захопили у полон близько 40 окупантів, однак інших деталей поки немає. 

Військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади Владислав Дацький, позивний "Дацик" тримає зірвані погони з російських окупантів / фото пресслужба бригади

Війна в Україні - останні новини

Як писав УНІАН, українські військові завдали ударів по полігону, де навчалися російські окупанти. На відео, яке опублікувала пресслужба Сил оборони півдня, можна побачити, що на цій території була ворожа військова техніка та солдати.

Також повідомлялось, що Росія створила "особливий бурятський батальйон", до якого увійшли громадяни КНДР. За інформацією ЗМІ, 18 військових Північної Кореї вже втекли з позицій на кордоні Брянської та Курської областей Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: