Дикий додав, що Сили оборони набагато сильніші у вуличних боях, ніж росіяни /колаж УНІАН, скріншот, фото 35 бригада

У російської армії достатньо сил, щоб дійти до міста Покровськ Донецької області. Однак, це не означає, що вони зможуть його захопити. Як зазначив військовий експерт, ветеран антитерористичної операції Євген Дикий, якщо росіяни таки доберуться до міста, почнуться вуличні бої - дуже важкі, виснажливі та страшні, передає 24 канал.

За словами експерта, росіяни "повзуть" до Покровська досить довго і вже "доповзають". У місті Сили оборони України готуються зустрічати окупантів, додав Дикий.

Щойно загарбники доберуться до Покровська, почнуться вуличні бої, упевнений ветеран:

Відео дня

"Це (вуличні бої - УНІАН) дуже важко і виснажливо. Це найстрашніше з того, що особисто мені знайоме".

Дикий додав, що Сили оборони набагато сильніші у вуличних боях, ніж росіяни, і співвідношення втрат це підтверджує. Наприклад, у Бахмуті воно було 1 до 8 на користь ЗСУ, в Авдіївці - 1 до 12.

Бої за Покровськ - що повідомлялося

Нагадаємо, раніше в аналітичному проєкті DeepState зазначали, що Силам оборони України вдається стримувати наступ РФ на Донеччині та досягати певних успіхів. За їхніми даними, українські захисники відновили положення біля Новогродівки в Покровському районі.

Голова ради резервістів Сухопутних військ України Іван Тимочко заявляв, що Донецька область для Росії значно важча та пріоритетніша за свою Курську:

"Ворог намагатиметься розширювати південний плацдарм для того, щоб вийти на південні рубежі Покровська. Зараз у них стоїть завдання вийти на Курахове, Селидове і Покровськ. І ця наступальна операція на південь від цих населених пунктів із цим і пов'язана".

Вас також можуть зацікавити новини: