Яременко впевнений, що доведемо Росію до того стану, коли вона буде змушена почати переговори / фото УНІАН

Якби росіяни були готові до якихось переговорів, то вони б якось інакше це зробили, через людей, уповноважених на такі переговори, але не через міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева.

Про це в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук" заявив Богдан Яременко, народний депутат від "Слуги народу", член комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Яременко зазначає, що будь-який подібний крок з боку Росії означав би, що вона дійшла до того стану, коли більше не готова воювати. Але ситуація далека від критичної.

"Росія воює. Для того щоб почати будь-які переговори з ними про мир, нам ще доведеться достатньо повоювати. Нести, жертви, нести втрати і так далі. Я впевнений, що доведемо Росію до того стану, коли вона буде змушена почати переговори, але це не зараз", - підкреслив він.

Злитий "мирний план РФ" - деталі

Росія нібито передала США свій проєкт мирного договору з Україною, який передбачає поступку Києвом частини своїх територій. Ключові тези цього мирного плану опублікував журналіст Дмитро Гордон, який отримав їх від своїх джерел.

За його словами, проект мирного договору кілька днів тому привіз до Вашингтона міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев. Документ містить кілька ключових положень.

Вас також можуть зацікавити новини: