Вороги вирішили заховати свою техніку в Маріуполі, з'ясували журналісти / колаж УНІАН зі скріншоту та фото t.me/atesh_ua

Російські загарбники активно переміщують особовий склад і військову техніку в безпечні місця в тимчасово окупованому місті Маріуполь Донецької області.

Переміщення ворожої техніки та загарбників зафіксували агенти партизанського руху "Атеш" та члени "Маріуполь.Спротив". "...зафіксували, що ЗС РФ почали активно переміщати техніку та особовий склад на більш безпечні ділянки", - йдеться на сторінці "Атеш" у Telegram.

Противники вирішили заховати свою техніку в Маріуполі, дізналися журналісти / фото t.me/atesh_ua

За відомостями партизанів, ворожі переміщення пов'язані із загрозою запуску далекобійних ракет бійцями Збройних сил України:

Відео дня

"...командири ЗС РФ серйозно турбуються за безпеку військ і, окрім як змінювати позиції, не мають інших рішень".

Росіяни вирішили заховати свою техніку в Маріуполі, повідомили в "Атеш" / фото t.me/atesh_ua

Партизани також показали відео, на якому зафіксовано переміщення ворожої техніки.

Важливі новини України про війну - що вже повідомлялося

Росіяни захопили Маріуполь на початку травня 2022 року. Радник мера Петро Андрющенко повідомляв, що супротивники заманили до Маріуполя багато цивільних росіян, переконуючи їх, що там "глибокий тил".

Тим часом у Маріуполі не раз лунали вибухи, і з'являлася інформація про "прильоти". Зокрема, у середині липня Андрющенко написав, що було завдано удару по маріупольському аеропорту.

Варто зазначити, що країни Заходу надали ЗСУ далекобійне озброєння, однак, за офіційними даними, дозволили використовувати тільки на українській землі та для ударів біля кордону з Росією, але не дозволяють завдавати ударів углиб країни-агресора.

Вас також можуть зацікавити новини: