В окупованому Луганську стався вибух / скріншот із відео

У центрі окупованого Луганська вибухнув автомобіль, у якому, ймовірно, були російські військові. До теперішнього часу відомо про одного вбитого.

Про це повідомляє "Астра", з посиланням на місцевих жителів. За даними очевидців, унаслідок вибуху було пошкоджено УАЗ і легковий автомобіль. Зазначається, що в УАЗі перебували військові, і водій цієї машини загинув.

Очевидці в соцмережах припускають, що вибух стався внаслідок спрацювання гранати. Однак, причина того, що сталося, не відома.

Також оприлюднено фото і відео з місця вибуху.

Пізніше стало відомо, що внаслідок вибуху також постраждала жінка. За даними слідчого комітету країни-агресора, порушено кримінальну справу, однак за якою статтею, не уточнюється.

Оновлено о 16.40. За даними речника української добровольчої армії "Південь" Сергія Братчука, у Луганську загинув один з очільників штабу військової частини 53847 Центрального військового округу РФ.  

"Від наших друзів з тимчасово окупованого Луганська стало відомо, хто був сьогодні в автомобілі, що вибухнув... Сьогодні було відправлено до Кобзона, начальника штабу, по служби військ і безпеці військової служби в/ч 53847 ЦВО майора Первуху Дмитра Володимировича", - повідомив Братчук. 

Знищення окупантів

За даними журналіста Олексія Артюха, в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області в ДТП, імовірно, загинув колаборант і соратник зрадника Іллі Ківи Віталій Невеселий. Зокрема, 16 жовтня Hyundai Tucson протаранив "Ниву", за кермом якої перебував колаборант.

Зазначається, що з липня 2018 року по жовтень 2020 року Невеселий очолював міський відділ молоді та спорту Сєвєродонецької міськради. А в липні 2020 року він заявив, що очолив обласну організацію "Патріоти за життя", якою керував зрадник Ківа. Влітку 2022 року, після захоплення РФ Сєвєродонецька, Невеселого уло призначено керівником "відділу молоді та спорту". У вересні 2023 року Невеселому було повідомлено про підозру в колабораціонізмі.

Вас також можуть зацікавити новини: