Наслідки удару / Колаж УНІАН / фото Нацполіції

Російські загарбники атакували Харків, завдавши удару по центру міста. Вже відомо про щонайменше п'ятьох постраждалих людей.

О 20:54 у Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України з'явилося попередження про те, що авація окупантів здійснює пуски керованих авіаційних на Донеччині, Запоріжжі та Харківщині. Невдовзі мер Харкова Ігор Терехов повідомив про вибухи у місті.

За попередніми даними, під ударом опинився самий центр Харкова. На місці "прильоту" сталася пожежа та задимлення. Наразі відомо, що внаслідок атаки постраждали п'ятеро людей.

Відео дня

Оновлено о 23:30: Терехов підтвердив, що удар припав на будівлю Держпрома, відомо вже про сімох постраждалих. У Нацполіції кажуть, що постраждали восьмеро людей, серед них поліцейський.

Оновлено о 22:30: За попередніми даними від правоохоронців, Росія застосувала ФАБ-500.

Оновлено о 22:00: Голова ОВА Олег Синєгубов пише, що окупанти вдарили керованими авіабомбами по центральній частині міста та відкритій території. Інші локації прильотів досі встановлюють:

"Влучання зафіксовано у адміністративну будівлю. Зруйновано кілька поверхів. Загалом маємо сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках. Відомо про 6 постраждалих".

Оновлено о 21:40: У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили про пошкодження будівель медичної та адміністративних установ. Кількість постраждалих зросла до шести. 

Вас також можуть зацікавити новини: