Павло Розлач не знає, коли українські захисники зможуть "закопати сокиру війни" / колаж УНІАН зі скріншоту й фото REUTERS

Командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади ЗСУ Павло Розлач (позивний "Ведмідь") сказав, що для нього війна проти росіян не завершиться.

Захисник під час інтерв’ю "Новинарні" сказав, що не знає, коли наші воїни зможуть "закопати сокиру війни" та повісити військову форму на цвях.

"Для мене вона не закінчиться. Ненависть до м*скаля - незмінна", - так "Ведмідь" відповів на питання, що для нього буде завершенням війни проти Росії.

Відео дня

Розлач також поділився, що професію військового для нього обрала мама. "Після 8-го класу… Не я вирішив (стати військовим, - Ред.) - мама. Я був бешкетником, якось пожартував і сказав, що хочу, як один із героїв серіалу "Бригада", - "все і одразу". Так я опинився в ліцеї (у чернігівському військовому ліцеї, - Ред.)", - розповів "Ведмідь".

Воїн додав, що у ліцеї стрибнув з парашутом, йому сподобався отриманий адреналін, і він вирішив стати десантником - вступив в Одеську військову академію на факультет аеромобільних військ. Командир зазначив, що здійснив 57 стрибків із парашутом, і крайній був у 2013 році:

"…я боюсь висоти (сміється, - Ред.). Але я переборюю свій страх. Я його 57 разів переборов! Але, якщо ж буде вибір, стрибати чи не стрибати - я б не стрибав (усміхається, - Ред.)".

Важливі новини України про війну - що повідомлялося

Раніше командир легендарного батальйону К2 Кирило Верес висловив думку, що перемога у війні проти росіян настане тоді, коли українські захисники перестануть гинути.

Варто зазначити, що українська влада розробила план перемоги над Росією, документ вже презентували західним партнерам. Радник очільника Офісу президента України Михайло Подоляк 12 жовтня повідомив, що українцям цей план розкриють найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: