У Росії дрони атакували завод із виробництва боєприпасів і вибухівки / колаж УНІАН, скріншоти

Російський "Завод імені Я. М. Свердлова" у Дзержинську Нижегородської області вночі 20 жовтня атакували дрони Служби безпеки та Сил оборони. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на джерела в СБУ.

Зазначається, що цей завод є складовою частиною російського ВПК і перебуває під санкціями країн ЄС і США, оскільки його продукцію використовують для ведення війни в Україні.

За словами джерела, на цьому заводі Росія виробляє вибухові речовини, авіаційні та артилерійські снаряди, авіаційні бомби, боєголовки до ракетних комплексів ППО тощо.

Джерело у спецслужбі акцентувало, що відстань від українського кордону до заводу - 900 кілометрів.

"СБУ відпрацювала над посиленням санкції проти заводу Свердлова. До економічних санкцій ми додали дрон, який дає моментальний ефект. Робота над урізанням військових здібностей ворога триватиме й надалі", - повідомило джерело.

Атака на завод Свердлова в Росії - що повідомлялося

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що вночі 20 жовтня в Дзержинську Нижегородської області Росії дрони атакували ФКП "Завод імені Я. М. Свердлова". Він є одним із найбільших російських підприємств, що спеціалізуються на виробництві вибухових речовин і боєприпасів.

За інформацією російських пабліків, під час атаки осколкові поранення дістали чотири співробітники пожежної частини.

Вас також можуть зацікавити новини: