"Мадяр" каже, що впродовж року війна може призупинится / колаж УНІАН, фото facebook.com/GeneralStaff.ua, скріншот з відео

На фронті можуть скластися обставини, які протягом року призупинять війну Росії проти України. Однак цей варіант навряд чи буде задовільним для нас. Про це заявив засновник та командир спецпідрозділу БпАК "Птахи Мадяра" Роберт Бровді "Мадяр" в ефірі "Київ24":

"Що стосується поточних прогнозів, звісно, вони так чи інакше переплітаються з політичними складовими, з геополітичною ситуацією, з виборами, з різними зовнішніми поглядами зі сходу та з заходу. Я не уповноважений такі речі коментувати. На мою думку, складуться обставини, котрі протягом року від цього часу ту війну призупинять. І - то навряд буде задовільний для нас варіант".

Водночас, "Мадяр" підкреслив, що військові знають свою роботу, і працюватимуть стільки часу, скільки буде необхідно, щоб захищати нашу державу.

Відео дня

"Хочу в цьому запевнити. Рівень мотивації ми зберігаємо високий, щоденно отримуючи сатисфакцію від знищення ворога, завдаємо йому руйнівних ударів і робимо це з відповідним ритмом", - підкреслив військовий.

План перемоги - що відомо

Як повідомляв УНІАН, президент Володимир Зеленський перебуває з візитом у США. Глава держави зустрінеться з президентом США Джозефом Байденом і представить йому План перемоги. Глава Української держави розраховує обговорити деталі цього Плану, а також підтримку з боку Сполучених Штатів у боротьбі України заради свободи.

Напередодні свого візиту до Штатів Зеленський заявив, що графік Плану перемоги розрахований на схвалення швидких рішень союзниками України у жовтні-грудні. Президент України дуже сподівається, що Байден підтримає цей план.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час виступу в Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку заявив, що План перемоги України, який представить Зеленський, містить чітке бачення кроків, які необхідно зробити для забезпечення справедливого й тривалого миру. Запрошення України до НАТО є частиною цього Плану перемоги. 

Вас також можуть зацікавити новини: