Десантники ліквідували окупантів-катів / t.me/brigade95

Поліські десантники знищили групу окупантів, яка розстріляла полонених українських воїнів у Курській області. 

Як зазначило Командування Десантно-штурмових військ, ворожу штурмову групу катів ліквідували бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Зазначається, це сталося в одному з населених пунктів Курської області РФ.

"Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми "подвигами". А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон. Полонених в усьому світі захищає право війни – Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його", - зазначили у ДШВ.

Військові наголосили, що у цьому випадку "хайпонути у цих потвор у військовій формі не вийшло". Зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Таку ж долю десантники пророкують й іншим окупантам з цієї бригади.

Розстріл полонених на Курщині

Як повідомляв УНІАН, аналітики DeepState заявили, що 10 жовтня росіяни розстріляли 9 українських військових на Курщині.

"Відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом та відстрілювались. Проте кількість БК була обмежена і вони були вимушені здатися", - пише проєкт з посиланням на власні джерела в одному з підрозділів.

Натомість військовий "Осман" заявив, що росіяни прорвали українську оборону в одному з населених пунктів Курської області, зайшли в тил та вступили в бій із групою операторів дронів. Внаслідок жорсткого бою українські воїни загинули. У полон вони не здавалися добровільно, зауважив він.

Вас також можуть зацікавити новини: