В ЗСУ показали штурм на Курщині / фото 93 ОМБр Холодний Яр

У Курській області РФ українські десантники "мінуснули" окупантів зі спецпідрозділу "Ахмат" і 155 окремої бригади морської піхоти.

Як повідомили у 95 окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді, знищення ворога під час штурмових дій на Курщині зафіксували дрони з повітря. Окупанти зі 155 бригади морської піхоти "відрізняються особливою жосртокістю до українців". Кілька таких загарбників потрапили у полон.

"Тільки двоє з росіян вміють користуватися мізками - вони захотіли врятувати своє життя і здалися в полон. Їм одразу надали медичну допомогу", - розповіли у бригаді, додавши, що інших окупантів ліквідували.

Курська операція ЗСУ - актуальне

Нагадаємо, прес-офіцер 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ЗСУ Діна Вонг повідомила, що росіяни в Курській області отримали наказ не брати в полон українських військовослужбовців.

Днями головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву Путіна про те, що українські війська в Курській області оточені. Також він повідомив, що з 8 серпня російська армія на цій ділянці фронту втратила 17819 осіб особового складу.

Вас також можуть зацікавити новини: