На Курщині ліквідували укриття росіян / колаж УНІАН зі скріншотів

У Курській області (Росія) при взаємодії БМП Bradley та танку Abrams знищено укриття ворога та підтримано українську піхоту.

Про це повідомила 47 окрема механізована бригада Збройних сил України і продемонструвала відео цього бою.

Зазначається, що 47 ОМБ виконує бойові завдання на Курщині. "Це абсолютно новий досвід для бійців, сповнений викликів. Чи міг би хтось уявити ще пів року тому, що американська техніка буде на території ворога?", - сказано в повідомленні бригади.

На відео, яке демонструє бригада, БМП Bradley при взаємодії з танком Abrams "викосили" ворожу посадку і знищили за допомогою протитанкової ракети TOW укриття російських військових:

Також забезпечена потужна вогнева підтримка нашій піхоті.

Допомога Україні у центрі уваги - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, в пакеті американської допомоги від США передбачено отримання бойових машин Bradley, які себе добре показали на війні.

За інформацією Business Insider, яка була оприлюднена у вересні, Міністерство оборони США оголосило про пакет допомоги, який надасть Україні додаткові можливості для задоволення її найбільш нагальних потреб, включаючи ракети ППО, боєприпаси для ракетних систем і артилерії, бронетехніку і протитанкову зброю.

Повідомлялося, що бронемашини американського виробництва Bradley, які пропонують маневровість, універсальність і достатню вогневу міць, довели свою цінність для зусиль України на полі бою - більше, ніж основні бойові танки та інша важка бронетехніка.

Вас також можуть зацікавити новини: