ЗСУ продовжують операцію в Курській області / колаж УНІАН, фото Азов, скріншот

Дані про колосальні втрати ЗСУ в Курській області, які озвучив днями Путін, - це маячня старого маразматика, заявив військовий експерт Олег Жданов.

"...дали папірець, на якому написали все, що захотіли. Те, що йому треба сказати, своєму електорату, щоб хоч якось виправдатися перед росіянами, чому понад два місяці "друга армія світу" не може вибити українські війська з Курської області", - сказав він.

Як зазначив Жданов, "розвінчання міфу остаточне і безповоротне", адже виходить, що без північнокорейських військ розв'язання "проблеми" в Курській області для російської армії на сьогоднішній день неможливе:

Відео дня

"Солдати Кім Чен Ина намагатимуться врятувати російську армію".

І, як додав експерт, ще не факт, що вони впораються.

За словами Жданова, ЗСУ "трохи зменшили плацдарм, який займають" на російській території, але продовжують вести досить успішні бойові дії, щосили застосовуючи західне озброєння.

Курська операція ЗСУ - актуальне

Нагадаємо, прес-офіцер 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ЗСУ Діна Вонг повідомила, що росіяни в Курській області отримали наказ не брати в полон українських військовослужбовців.

Днями головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву Путіна про те, що українські війська в Курській області оточені. Також він повідомив, що з 8 серпня російська армія на цій ділянці фронту втратила 17819 осіб особового складу.

Вас також можуть зацікавити новини: