ЗСУ продовжують операцію в Курській області / колаж УНІАН, фото Азов, Генштаб ЗСУ

У Курській області триває операція Сил оборони України. Російські війська нарощують сили, і, судячи з усього, Путін зважився на килимові бомбардування своєї ж території. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ефірі каналу Київ24.

"Чув інформацію, що вони пробували проводити масовані удари. Результату ще офіційного від нас немає. Те, що з'явилося на картах, - настільки суперечливе, що мені складно оцінити реальність на цьому напрямку. Думаю, що сьогодні-завтра в нас буде більш детальна інформація. Сам факт - це така проба сил... Те, що кажуть наші побратими з цього напрямку, - Путін зважився на те, що ми у більшості розуміли, але вважали абсолютно нелогічним, - килимові бомбардування Курщини", - розповів речник.

За його словами, ворог нарощував, нарощує і намагатиметься нарощувати сили в Курській області, щоб провести "масштабну операцію" з метою витіснення українських сил.

Відео дня

"Він буде це пробувати, я згоден, однозначно", - додав Тимочко.

Операція в Курській області - актуальне

Нагадаємо, 10 жовтня стало відомо, що російські війська продавили лівий фланг угруповання Сил оборони України в Курській області.

12 жовтня керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко повідомив, що Силам оборони України вдалося частково повернути позиції, які напередодні зайняли росіяни.

Вас також можуть зацікавити новини: