Російський контрнаступ у Курській області затягнувся, пише видання / колаж УНІАН, скріншот, фото t.me/mod_russia

Контрнаступ російських військ у Курській області обернувся провалом, пише BILD.

Видання нагадує, що, за заявою Путіна, російська армія повинна повністю повернути під контроль всю територію Курської області.

"Утім, російський контрнаступ затягнувся - тільки 17 вересня танки ЗС РФ просунулися на південь від Кореневого. Незабаром у Кремлі заявили, що в російської армії є час уже до середини жовтня, щоб повернути під контроль Москви зайняті ЗСУ території", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Однак і ця мета поки що здається ілюзорною, оскільки командування ЗСУ перекидає в Курську область нові підрозділи, додали у виданні:

"Українська армія намагається обійти з флангу російську контратаку в Курську і змусити підрозділи ЗС РФ оборонятися одразу на кількох напрямках".

Операція ЗСУ в Курській області - актуальне

Нагадаємо, як писав The Wall Street Journal, після того, як Україна перейшла в наступ на російській території в Курській області, а також почала атакувати склади зброї в РФ, у Харкові та області спостерігається відносний спокій.

За офіційними даними, останніми тижнями різко скоротилася кількість ударів Росії по Харкову та області - з 30-60 ударів щодня до трьох-п'яти в більшість останніх днів.

Вас також можуть зацікавити новини: