Внаслідок атаки виникла пожежа / Колаж УНІАН / фото ДСНС

Ввечері у п'ятницю, 25 жовтня, Київ вкотре опинився під атакою російських дронів-камікадзе. Відомо про пошкодження однієї з багатоповерхівок.

У столиці чули роботу протиповітряної оборони, згодом стало відомо про пожежу в багатоквартирному будинку. Мер міста Віталій Кличко підтвердив вибух у Соломʼянському районі міста. За попередніми даними, російський безпілотник влучив у житловий будинок, на місце виїхали екстрені служби.

Інформація оновлюється...

Відео дня

Оновлено о 22:12: У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляють про часткове пошкоджено квартир на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку. Пожежа виникла на 16 та 17 поверсі, її намагаються локалізувати.

Оновлено о 22:01: Повітряні сили інформують про "шахеди" з Київщини курсом на Житомирщину.

Оновлено о 21:57: У Києві скасували повітряну тривогу, водночас небезпека для області триває. Також тривога лунає на Житомирщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині та Донеччині.

Оновлено о 21:52: З пошкодженого будинку евакуюють людей. Також відомо про падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. За попередніми даними, ніхто не постраждав, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Оновлено о 21:45: Небезпека для Києва з північного напрямку, КМВА повідомляє про роботу протиповітряної оборони.

Оновлено о 21:40: У будинку пошкоджені квартири на 17, 18 та 19 поверхах.

Оновлено о 21:37: У Київській міській військовій адміністрації також повідомляють, що в Соломʼянському районі могли зазнати пошкоджень кілька квартир. Інформація про наслідки та потерпілих уточнюється.

Оновлено о 21:29: У висотному будинку, куди влучив дрон російських загарбників, горять верхні поверхи. Екстрені служби вже на місці, повідомив мер.

Російські атаки на Україну

Як відомо, з останнього масованого обстрілу країни пройшло чимало часу. Експерти вважають, що загарбники можуть накопичувати ракети, щоб завдати нового масштабного удару.

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко каже, що російські літаки постійно фіксують на авіабазі Оленья, де вони розвантажують ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: