Війна повертається в Росію / Колаж УНІАН / Скриншоти

Збройні сили України офіційно підтвердили ураження російської авіабази "Ханская", яка знаходиться за шість кілометрів від міста Майкоп (Республіка Адигея).

У Telegram-каналі Генерального штабу зазначається, що в операції були задіяні Служба безпеки України, Головне управління розвідки та Сили спеціальних операцій. Під ударом опинився склад боєприпасів, який зберігався на території військового об’єкта:

"В районі цілі відмічалася робота ворожої протиповітряної оборони, зафіксовано займання. Відомо, що на аеродромі базувалися літаки Су-34 та Су-27. Більш детальна інформація щодо наслідків ураження уточнюється".

Удари по Росії

Як повідомляв УНІАН, цієї ночі в районі російської авіабази в Республіці Адигея чули вибухи. У мережі одразу поширили фото та відео пожежі, з передмістя Майкопа евакуювали людей.

Вранці у Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України повідомили про успішне знищення російського складу пально-мастильних матеріалів. Зазначається, що авіабаза окупантів розташована за 410 кілометрів від лінії бойового зіткнення.

Вас також можуть зацікавити новини: