В районі Часового Яру ведуться жорсткі бої / фото 24 ОМБр імені короля Данила

Депутат Дружківської міської ради Микола Довбня заявив, що російські окупанти прорвались біля Часового Яру і тепер канонада в Костянтинівці та Дружківці триває цілодобово.

"Сьогоднішня ніч, як і кожен день, проходить під звуки канонади. Після того, як ворог прорвався біля Часового Яру, до Костянтинівки залишилося 7-8 кілометрів. Ця відстань вже призводить до того, що ми безперервно чуємо канонаду. Адже росіяни мають перевагу в кількості снарядів і пострілів", - розповів він в етері телеканалу "Еспресо".

За словами Довбня, обстановка під Костянтинівкою нагадує радянські фільми про війну. Чутно постійний гул і вибухи.

Відео дня

"Дорога до Часового Яру відкрита тільки для військових і місцевих. Тамтешні великі кар'єри, на мою думку, зможуть трохи затримати ворога між Костянтинівкою і Часовим Яром", - припускає депутат.

Бої за Часів Яр

Російські військові роблять активні спроби захопити Часів Яр на Донеччині, і, як пише аналітик BILD Юліан Рьопке, їм все ж вдалося прорвати оборону міста.

За словами українських військових, одна помилка - і Часів Яр може пасти. Російським військам вдалося прорватися вперед, розпочавши наступ одразу за двома напрямками. Якщо просування ворога не буде відбито, він має великі шанси захопити місто

Вас також можуть зацікавити новини: