Аліса Рамос дала поражу для відвідування найцікавішої країни світу / колаж УНІАН, фото instagram.com/mylifesatravelmovie, wikipedia.org

Папуа - Нова Гвінея – це одна з найцікавіших країн для подорожей попри те, що вона ж є однією з найнебезпечніших. Про це виданню Express розповіла відома тревел-блогерка Аліса Рамос.

36-річна жінка родом із Флориди активно подорожує більше 10 років. Її улюблене місце – це Мексика, де вона навіть придбала житло, попри ненайкращу репутацію цієї країни.

"Я зараз у Мексиці — мені дуже подобається тутешня культура, особливо Рив’єра Майя. Відчувається дуже висока енергія, дуже позитивна енергія, дуже круто, дуже спокійно, без хаосу, без метушні. Тут досить добре поєднується місцева культура та сучасний світ", – розповідає Аліса.

Відео дня

Однак інше місце також дуже близьке до серця Аліси – держава Папуа - Нова Гвінея. Вона зауважила, що більшість мандрівників, які відвідали цю екзотичну країну, залишають негативні відгуки, зосереджуючись на проблемах та ігноруючи хороші сторони цієї країни.

"У Папуа - Новій Гвінеї ви можете потрапити в автентичні села і побачити справжніх людей у ​​цих племенах, які все ще носять своє вбрання, і вони виконують свої пісні, свої танці та свої реконструкції, і це абсолютно реально, що вражає і справді класний досвід", – каже жінка.

Аліса визнає, що Папуа - Нова Гвінея може бути небезпечною і є не дуже зручною для подорожей через нерозвиненість її інфраструктури. Аби уникнути проблем, мандрівниця радить їхати туди, користуючись послугами надійної туристичної компанії.

"Але загалом я думаю, що вона справді красива, і звідти я здійснила тур навколишніми південно-тихоокеанськими островами, які, на мою думку, також дивовижні, особливо тому, що на них є одні з останніх по-справжньому барвистих коралових рифів, які, на жаль, зменшується досить швидко", – сказала мандрівниця.

Інші цікаві поради для туристів

Як писав УНІАН, експерти назвали найбільш теплі та сонячні місця Іспанії для зимового відпочинку. Більшість із цих напрямків зустрічають туристів комфортними температурами близько 20 градусів тепла у розпал зими.

Також ми розповідали про найкращі міста Європи для поїздок на Геловін. Очолила рейтинг італійська столиця Рим.

Вас також можуть зацікавити новини: