У британських поїздах заборонили Tinder та інші додатки для знайомств / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, twitter.com/northernassist

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в дорозі додатками для знайомств, проти яких також раніше висловилися вчені.

"Наш бортовий вайфай надається за схемою Friendly WiFi, яка блокує доступ до певних категорій контенту. Це важливо для нас, оскільки ми знаємо, що в наших поїздах є діти", – написав оператор на своїй сторінці в соцмережі X.

Як пояснив головний операційний директор Northern Метт Райс, проблема полягає в тому, що деякі додатки для знайомств не займаються модеруванням контенту, а тому діти, які перебувають у поїздах, можуть випадково почути або побачити те, чого їм не слід було б.

Відео дня

Водночас видання Daily Mail зазначає, що, крім додатків для знайомств, під заборону за схваленою британським урядом схемою Friendly WiFi у поїздах Northern також потрапляє такий контент:

  • стримінг відео;
  • азартні ігри;
  • алкоголь;
  • контент для дорослих, порнографія і нагота.

Користувачі соцмереж, тим часом, відреагували на нововведення їдкими коментарями з приводу того, що перш ніж щось блокувати, Northern для початку варто було б налагодити роботу WiFi у своїх поїздах.

"Але якщо серйозно, ваш WiFi все одно рідко працює", – написав користувач Rob McNichol.

Як повідомляв УНІАН, раніше, на тлі розчарування молоді в додатках для знайомств, які не приносять жодного реального результату, TikTok запустив дивний тренд на знайомства через ананас.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.