У містечку Васто знаходиться багато культурних пам'яток / фото ua.depositphotos.com

В Італії поблизу Риму знаходиться мальовничий регіон із середньовічними містечками та розлогими виноградниками, куди приїжджає менше туристів, ніж у більш відвідувані місця Європи, пише Express.

Регіон Абруццо розташований між узбережжям Адріатичного моря та Апеннінськими горами. У ньому також знаходяться три національні парки. Регіон відомий тим, що в ньому мешкає понад 70% усіх європейських видів флори та фауни, завдяки чому регіон отримав назву "зелені легені" Європи. 

"Його зелені гори, історичні міста, галасливі морські порти і багата культура пропонують багато чого, не потребуючи натовпів туристів, що приїжджають сюди, аби побачити статуї. Відвідувачі можуть дослідити давньоримське поселення Васто, розташоване на вершині пагорба з приголомшливим видом на океан", - розповіли у виданні. 

Відео дня

За інформацією Mirror, у містечку Васто можна подивитися на собор, замок, відвідати кілька музеїв та чудові сади в неаполітанському стилі. Для сімейного відпочинку експерти радять відвідати курорти Васто-Марина або Сан-Нікола. 

Ще одним місцем, яке точно варто відвідати, є природний заповідник у Пунта-Адерчі. Він має захоплюючі види на океан та пагорби, а також є гарним місцем для прогулянок. 

Інші новини туризму

Як повідомляв УНІАН, у Німеччині зросте вартість квитків на поїзди. Зокрема з 15 грудня в середньому на 5,9% подорожчають квитки за тарифом Flexpreise. Водночас ціна проїзних на BahnCard 25 і BahnCard 50, а також пільгових квитків Saver і Super Saver з лімітованою кількістю поїздок не зміниться.

Також було названо курорти, де можна випити найдешевше просекко. Зазначається, що келих найдоступнішого просекко або його локального аналога обходиться в іспанських курортних регіонах Коста-дель-Соль і Коста-Дорада - 3,01 фунт стерлінгів (близько 3,61 євро за теперішнім курсом).

Вас також можуть зацікавити новини: