Дедалі більше туристів хочуть спати на відпочинку окремо від партнера / фото ua.depositphotos.com

У світі дедалі більшої популярності набирає тенденція, коли пари, які живуть разом, воліють спати на окремих ліжках або навіть у різних кімнатах. Такий вибір вони пояснюють насамперед бажанням краще виспатися перед роботою, особливо коли у партнерів не збігаються графіки.

Однак свіже дослідження Hilton's 2025 Trends Report свідчить про те, що пари дедалі частіше вважають за краще ночувати окремо і на відпочинку – здавалося б тоді, коли закохані навпаки намагаються проводити якомога більше часу разом.

Так, 59% опитаних експертами Hilton мандрівників із Великої Британії заявили, що вони краще сплять на самоті, а 33% воліють спати на окремих ліжках зі своїм партнером під час подорожей.

Відео дня

При цьому 19% бронюють окремі ліжка, а 11% взагалі вибирають різні номери. 47% влаштовують "постільне розлучення", щоб краще виспатися вночі, а 28% – через різні уподобання уві сні.

Крім того, 51% респондентів заявили, що вони уникають заводити будильник під час відпустки, щоб надолужити згаяний час.

Як повідомляв УНІАН, раніше аналітики Hilton також виокремили основні тенденції в туризмі, які домінуватимуть у 2025 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей та дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.