Іноді люди забувають у готелях дуже дивні речі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Виїжджаючи з готелю, туристи досить часто забувають там щось зі своїх речей – від цілком звичайних дрібниць до вельми екстравагантних предметів.

Нове дослідження від Hotels.com, у якому взяли участь понад 400 готелів по всьому світу, виявило, що найчастіше під час виїзду люди забувають у номерах брудну білизну, зарядні пристрої, а також косметику і туалетне приладдя, пише The Independent.

Однак також деякі гості залишали після себе справді дивні особисті речі, зокрема два повних гіпси для ніг і "стільки зубних протезів, що ними можна було б заповнити підлогу готелю", зазначають автори дослідження.

Відео дня

Деякі люди навіть забували в готелях своїх домашніх тварин, зокрема ящірку і курча. На щастя, обидва були повернуті своїм власникам.

Також гості забували досить дорогі речі, зокрема годинник Rolex, сумку Hermes Birkin і ще один годинник вартістю понад 6 мільйонів доларів.

Крім того, деякі готелі знаходили після виїзду гостей автомобільну шину, блендер і будівельні труби.

В опитуванні Hotel Innsights також ставили запитання, що трапилося із залишеними речами, і з'ясувалося, що деякі співробітники готелю зробили все можливе, щоб возз'єднати гостей з їхньою власністю.

Наприклад, один героїчний співробітник проїхав 160 кілометрів, щоб повернути забутий паспорт, тоді як інший пробіг кілька сотень метрів, щоб доставити речі на круїзний лайнер, що відбував. Інший відданий своїй справі співробітник проїхав чотири години, щоб повернути забудькуватим гостям загублену валізу.

Як повідомляв УНІАН, раніше співробітники готелів розповіли, які речі туристи найчастіше крали з готелів.

Також експерти пояснили, які предмети можна забирати з готелю, а які не варто.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.