Краєвиди Малаги / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви втомилися від холодних зимових Різдвяних свят і прагнете трохи літа під час святкового бенкету, чому б не урізноманітнити цю пору року поїздкою туди, де груднева температура становить затишні 18 градусів тепла. Іспанське місто Малага на морському узбережжі Коста-де-Соль має навіть різдвяний ярмарок, де ви зможете насолодитися святковим духом, пише Express.

Різдвяний ринок Малаги працює з 24 листопада по 5 січня і пропонує різноманітні апетитні ласощі, які можна спробувати, святкові вогні та дитячі іграшки, а також театралізовані процесії, якими можна помилуватися. Прогулюючись вулицями ринку Пасео-дель-Парке, можна скуштувати традиційні солодощі, зокрема пісочне тісто, марципан, нугу та боррачуелос (смажену випічку зі смаком вина).

Щорічна виставка світла в Ботанічному саду Малаги – це видовище, яке варто побачити. Ці приголомшливі сади, засновані в 1855 році маркізами Каса Лорінг як місце розваг для буржуазії, зараз містять понад 50 000 рослин і є одними з небагатьох субтропічних садів Європи.

Відео дня

Попри номінально зимову пору року, температура повітря в Малазі залишається комфортною: на рівні близько 17-18 градусів протягом дня, а температура моря трохи нижча — близько 16 градусів. Хоча цього буде малувато для традиційного пляжного відпочинку, але для знайомства з іншими туристичними цікавинками регіону це якрахх те, що треба.

Інші цікаві туристичні напрямки

Як писав УНІАН, жінка об'їздила понад 160 країн світу і назвала найцікавішу та одночасно дуже небезпечну. Американка подорожує світом вже близько 10 років, зробивше це способом свого життя.

Також ми розповідали про приховану туристичну перлину Європи, про яку туристи взагалі не знають. Цей регіон Італії не заполонили туристи, але тут точно є все, що вам потрібно для відпочинку на сонці, біля моря.

Вас також можуть зацікавити новини: