Американка поділилася враженнями про "ресторан Габріеля" з "Емілі в Парижі" / колаж УНІАН, скріншоти instagram.com/sagevanalstine/

Поки критики розносять в пух і прах четвертий сезон комедійно-романтичного серіалу "Емілі в Парижі", він все одно продовжує залишатися одним з найпопулярніших на Netflix і в підсумку отримує п'ятий сезон. Тим часом натовпи туристів стікаються до найбільш знакових місць, показаних у шоу.

Серед таких місць – ресторан Chez Lavaux, шеф-кухарем у якому працює Габріель, харизматичний сусід і любовний інтерес Емілі Купер, який морочить їй голову ось уже чотири сезони поспіль.

Американка з ніком Sage VanAlstine в "Інстаграмі", яка, подібно до Емілі, живе в Парижі та працює в СММ, днями відвідала паризький ресторан Terra Neva, в інтер'єрах якого, власне, й знімали сцени з ресторану Габріеля, та поділилася зі своїми 82 тисячами підписників враженнями про нього.

"Якщо ви дивилися "Емілі в Парижі", ви точно знаєте, наскільки важливим є цей ресторан, і я насправді справжня американка, яка живе в Парижі та працює у сфері маркетингу в соціальних мережах. Я живу тут уже більше двох років і постійно чую порівняння з "Емілі в Парижі", але я ніколи не була в ресторані Габріеля, до сьогоднішнього вечора", – поділилася Сейдж.

Дівчина розповіла, що вона забронювала столик на двох у цьому ресторані на 9 вечора і вирушила туди разом із подругою. Уже біля входу до закладу вони побачили багато людей, охочих зняти фото та відео, а в самому ресторані були переважно туристи, насамперед американці.

Однак головне, що потрібно знати про цей ресторан – це те, що він подає не французьку кухню (у серіалі Габріель робить акцент на стравах регіону Прованс, звідки він родом), а... італійську.

У підсумку дівчата замовили салат капрезе та пасту з баклажанами і томатами, а також популярний французький коктейль кір-рояль зі смородинового лікеру і шампанського (він також неодноразово фігурував у серіалі).

"Якщо чесно, вся їжа була досить гарною. Це точно не найкраща їжа, яку я коли-небудь куштувала, але мені безумовно сподобалося. Вона коштувала трохи дорогувато як для закуски, двох паст і кір-рояля – все це обійшлося в 70 євро", – пояснила блогерка.

Також Сейдж додала, що цей ресторан справді розташований поруч із серіальною квартирою Емілі та булочною, яку вона любить відвідувати. Також недалеко розташований паризький Пантеон, де героїня серіалу любить зустрічати світанок під час ранкової пробіжки.

Як повідомляв УНІАН, раніше британка Анна Річардс, яка вже кілька років живе в Ліоні, розповіла, наскільки життя іноземців у Франції дійсно схоже на серіал "Емілі в Парижі".

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.