Зальцбург зараз найбільш трендове місто для зимового відпочинку / фото ua.depositphotos.com

Австрійське місто Зальцбург, розташоване в оточенні Альпійських гір, визнали найбільш трендовим напрямком для відвідування в зимовий туристичний сезон 2024-2025 років.

Як пише журнал про розваги Time Out із посиланням на свіже дослідження поромної компанії DFDS, четверте за величиною місто Австрії цього року шукають у соцмережах і пошуковиках на 135% більше туристів, ніж в аналогічний період 2023 року.

Крім чарівних засніжених пейзажів, занесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Зальцбург може здивувати туристів красивою бароковою архітектурою, смачною старовинною кухнею і богемним способом життя, з безліччю музичних фестивалів і музеїв. Докладніше про те, що можна подивитися в місті, читайте в нашому великому матеріалі.

Відео дня

Друге місце в списку дісталося норвезькому місту Тремсе – найбільшому місту, розташованому так близько до Полярного кола. Замкнула трійку лідерів розкішна австрійська столиця Відень, інтерес до якої цього року зріс на 71%.

Загалом було проаналізовано 229 міст по всій Європі.

10 найбільш трендових міст у Європі

1. Зальцбург. Австрія

2. Тромсе, Норвегія

3. Відень, Австрія

4. Лансароте, Іспанія

5. Краків, Польща

6. Гран-Канарія, Іспанія

7. Тенерифе, Іспанія

8. Барселона, Іспанія

9. Ніцца, Франція

10. Копенгаген, Данія

Як повідомляв УНІАН, також свій список найкращих місць для відпочинку в Європі взимку, здатних задовольнити запити туристів на будь-який смак, представило найбільше у світі туристичне видавництво Lonely Planet.

Також експерти видавництва назвали десять дивовижних місць у Європі, щоб насолодитися зимовим сонцем.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.