Смартфони з великим екраном: експерти обрали 6 найкращих лопатофонів / колаж

Більшість сучасних телефонів оснащені великими екранами – на таких зручніше друкувати повідомлення, дивитися відео, скролити соцмережі та грати. Їх ще називають фаблетами – вони являють собою проміжну ланку між стандартним телефоном і планшетом.

Якщо вам потрібен смартфон з функціональністю планшета, то в Tom's Guide склали свій список найкращих телефонів з великим екраном діагоналлю від 6.7 дюйма.

  • Samsung Galaxy S24 Ultra – найкращий загалом. За свої гроші він пропонує 120-герцовий AMOLED 2X-дисплей на 6.8 дюйма з 4K-роздільною здатністю і піковою яскравістю 1750 ніт, просунуті камери, найпотужнішу апаратну начинку і великий час автономної роботи. А наявність стилуса – приємне доповнення для шанувальників загиблої Note-лінійки.
  • iPhone 16 Pro Max - найкращий Айфон. Головний флагман Apple тепер має дисплей з діагоналлю 6,9 дюйма – і це не тільки найбільший iPhone на сьогодні, а й найбільший класичний смартфон у цьому списку. Також він має найкращий час автономної роботи серед усіх iPhone і дійсно професійні можливості фото- і відео.
  • OnePlus 12 – найкраще співвідношення ціни та якості. Покупці флагмана отримують 6,8-дюймовий OLED-дисплей з частотою 120 Гц і роздільною здатністю 2K, а також одним з найвищих показників яскравості ніт для зручного перегляду на вулиці. Бонусом йдуть потужний процесор Snapdragon 8 Gen 3 і швидка дротова зарядка на 100 Вт.
  • Google Pixel 9 Pro – найкращі камери. Багатообіцяюча новинка пошукового гіганта посідає друге місце в рейтингу камерофонів DxOMark. Модель із діагоналлю 6,8 дюйма зберігає габарити "Пікселя", але тепер має більш лаконічний дизайн зі зменшеними рамками.
  • OnePlus Open – найкраща складана модель. Якщо вам потрібно, щоб ваш великий телефон був справді великим, то цей OnePlus найкращий вибір серед складаних девайсів завдяки 7,8-дюймовому внутрішньому екрану, а також потужним камерам, батареї та багатозадачності. Він нічим не гірший за аналоги від Samsung, але коштує дешевше.
  • Moto G Stylus 5G (2024) – бюджетний варіант. Великий дисплей тут зручний не тільки через діагональ, а й завдяки наявності вбудованого стилуса. Знімає смартфон відмінно, працює довго, при цьому коштує помітно дешевше аналогічних за характеристиками пристроїв.

Відео дня

Раніше фахівці радили, який Айфон взяти після виходу iPhone 16. Наприклад, базовий Айфон 2023 року назвали зараз найкращим смартфоном за співвідношенням ціни та якості.

Зі свого боку УНІАН ділився лайфхаком, як заряджати смартфон, щоб батарея служила довше. Хоча існує безліч різних рекомендацій різних експертів, реальне правило дуже просте та не потребує жодних додаткових зусиль.

Вас також можуть зацікавити новини: