Redmi Note 14 вже на підході: яким буде новий "народний" смартфон / фото Xiaomi

Бренд Redmi офіційно анонсував прем'єру нових смартфонів "народної" серії Note 14. Повноцінна презентація відбудеться наступного тижня, а поки нам показали дизайн і розкрили деякі характеристики.

На офіційному зображенні показано два смартфони із серії Redmi Note 12, але можна не сумніватися, що у виробництві перебуває ще більше моделей – Xiaomi відома тим, що випускає дуже різноманітні лінійки Redmi Note.

На зображенні в одного телефону камери захищені скляною панеллю, а в іншого вони мають яскраво виражені кільця. Компанія робить акцент на "новому рівні стійкості до падінь, водонепроникності та гарантії обслуговування" як основних аспектах нових телефонів.

Відео дня

Xiaomi Redmi Note 14

За попередніми даними, Redmi Note 14 стане найдоступнішим телефоном у лінійці. Він запропонує 1,5K AMOLED-дисплей, що є кроком вперед порівняно з панеллю FHD у попередника. Смартфон також буде оснащений потрійною камерою з основним датчиком 50 Мп.

Нагадаємо, лінійка Redmi Note 13 була представлена і вийшла в Китаї у вересні 2023 року, але на глобальному ринку вона з'явилася лише в січні 2024-го. Redmi Note – одна з найпопулярніших лінійок Xiaomi: за 10 років компанія продала в усьому світі близько 420 млн представників цієї серії.

Як повідомляв УНІАН, Xiaomi Redmi 13C став найпопулярнішим бюджетним смартфоном у світі в другому кварталі 2024 року. За ним слідують Samsung Galaxy A05 і Galaxy A15 – усі вони коштують дешевше $150.

Вас також можуть зацікавити новини: