iPhone SE 4 не отримає клавіші Action Button і Camera Button / фото Apple

Apple-інсайдер Сонні Діксон виклав в інтернет фотографію, на якій, як стверджується, показано чохол для ще не анонсованого iPhone SE 4. Це буде найдоступніший актуальний смартфон Apple у лінійці 2025 року.

Витік не демонструє революційних змін у дизайні, але розкриває деякі особливості пристрою. Хоч очікується, що наступний iPhone SE вийде в дизайні iPhone 14, новинка не отримає ультраширококутного сенсора – камера буде одинарна, а поруч із нею розташується спалах.

Проте у iPhone SE 4 є всі шанси отримати основну камеру на 48 Мп, як в iPhone 15. Нагадаємо, актуальний SE 2022 має одинарну камеру роздільною здатністю 12 мегапікселів і дизайн від iPhone 8.

Відео дня

Чохол для iPhone SE 4 / фото: Sonny Dickson

Також раніше ходили чутки, що у нового iPhone SE буде кнопка "Дії". Проте, фото чохла спростовує їх. У лівому верхньому кутку, як і раніше, є виріз для перемикача вимкнення звуку. Те ж саме стосується окремої кнопки для управління камерою – жодної Camera Control він не обзаведеться.

Також на фото можна розгледіти виріз для зарядки типу USB Type-C. Має бути щось на кшталт цього:

iPhone SE 4

Згідно з інформацією, що з'явилася в мережі раніше, iPhone SE 4 матиме 6,1-дюймовий OLED-дисплей, Face ID і ШІ-функції Apple Intelligence. Цінник очікується в районі $459-$499, що дешевше iPhone 16 майже на $300. Прем'єра запланована на весну 2025 року.

У SE, до речі, дуже полярні відгуки серед користувачів. Опитування показало, що iPhone SE 2020 і iPhone 12 Mini є найулюбленішими смартфонами користувачів у 2024.

А тим часом Apple готується до жовтневої презентації, на якій мають показати перші комп'ютери Mac на чипсетах M4. Також ми чекаємо на новий iPad Mini, який востаннє оновлювався ще 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини: