Що відомо про iPhone 17 Pro: нові смартфони отримував три великі апдейти / фото Apple

Відомий Apple-інсайдер Джефф Пу поділився новими інсайдами про iPhone 17 Pro / Pro Max, презентація яких відбудеться восени наступного року. Там одразу три покращення, які потішать фанатів.

Якщо повідомлення вірні, то в наступному поколінні Apple уперше з 2022 року зменшить "динамічний острівець" Dynamic Island – внаслідок цього смартфони також отримають зменшену "металінзу" для системи Face ID.

Другою головною перевагою 17 Pro стане 12 ГБ ОЗУ замість 8 ГБ, як у всієї лінійки iPhone 16. Додатковий обсяг оперативної пам'яті, як очікується, знадобляться для обробки більш просунутих опцій штучного інтелекту Apple Intelligence.

Відео дня

Ще ходять чутки, що блок камер iPhone 17 Pro/Pro Max отримає 48-мегапіксельну телефото-камеру, а фронтальна вперше з часів iPhone 11 оновиться з 12 до 24 мегапікселів. Це важливе оновлення, оскільки конкуренти у світі Android вже давно отримують селфі-камери роздільною здатністю 24, 48 або навіть понад 100 Мп.

А ось 2 нм-процесора чекати у 2025 році не варто, Apple зуміє завершити роботу над ним до релізу iPhone 18. Діагональ екранів теж має залишитися колишньою – 6,3 і 6,9 дюйма.

iPhone 17 Pro і Pro Max запропонує менший виріз Dynamic Island

Є ще одна причина дочекатися iPhone 2025 року – це загадковий iPhone Air. За чутками, Apple прибере з модельного ряду Plus-версію, замінивши її "ультратонким" айфоном. Редизайн цього пристрою за значимістю нагадуватиме реліз iPhone X.

У Apple на жовтень 2024 року запланована ще одна презентація, на якій покажуть оновлений MacBook Pro з M4. А навесні 2025 року варто чекати на новий бюджетний iPhone SE.

Вас також можуть зацікавити новини: