Лукаку забив один з двох голів Інтера / фото REUTERS

10 серпня в 1/4 фіналу Ліги Європи "Інтер" зустрічався з "Байєром". Поєдинок проходив в Дюссельдорфі при порожніх трибунах і завершився перемогою італійської команди з рахунком 2:1.

Читайте такожФінал восьми Ліги Європи: розклад усіх матчів, результати

Міланці активно почали поєдинок і вже в першій половині тайму двічі вразили ворота леверкузенців. На 15-й хвилині Барелла виявився першим на підборі після удару Лукаку і відправив м'яч у дальній кут - 1:0.

Відео дня

На 21-й хвилині вже Лукаку отримав передачу від Янга, продавив захисника і відправив м'яч повз воротаря - 2: 0.

Через три хвилини "Байєр" скоротив відставання, коли Хаверц вийшов на ударну позицію та відправив м'яч між ніг Хандановичу - 2:1. Практично відразу арбітр призначив пенальті у ворота німців за гру рукою захисника, але після перегляду VAR скасував своє рішення.

У кінцівці поєдинку суддя призначив ще один пенальті за фол на Еріксені та знову відправився дивитися відеоповтори, після чого скасував покарання.

"Інтер" - "Байєр" - 2:1

Голи: Барелла, 15, Лукаку, 21 - Хаверц, 24

"Інтер": Ханданович, Годін, де Врей, Бастоні (Шкріньяр, 84), Д'Амброзіо (Мозес, 59), Барелла, Брозовіч, Гальярдіні (Еріксен, 59), Янг, Лукаку, Мартінес (Санчес, 64)

"Байєр": Градєцкі, Л. Бендер (Белларабі, 85), Та, Тапсоба, Сінкгравен (Венделл, 68), Паласіос (Бейлі, 59), Баумгартлінгер (Амірі, 68), Хаверц, Демірбай, Діабі, Фолланд (Алар, 85)

Попередження: Д'Амброзіо, Еріксен, Барелла - Сінкгравен, Л. Бендер, Тапсоба

фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS

"Інтер" вийшов до півфіналу Ліги Європи, в якому зіграє з переможцем пари "Шахтар" - "Базель". Півфінальна гра пройде в понеділок, 17 серпня.

"Шахтар" свій матч з "Базелем" зіграє 11 серпня. Головний тренер "гірників" Луїш Каштру вже дав оцінку майбутньому супернику.