Команди провели четвертий матч між собою за сезон / фото ФК Олександрія

7 червня у 25-му турі Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" приймало "Олександрію". Матч проходив на НСК "Олімпійський" за порожніх трибун.

УПЛ, 25-й тур

"Динамо" - "Олександрія" - 5:1

Голи: Буяльський, 14, 83, Русин, 20 (з пенальті), Миколенко, 65, Де Пена, 81 - Гречишкін, 31 (з пенальті)

"Динамо": Бойко, Кендзьора (Беніто, 85), Кадірі, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Цітаішвілі (Караваєв, 63), Андрієвський (Де Пена, 62), Шепелєв, Буяльський (Дуелунд, 84), Русин (Соль, 74)

"Олександрія": Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Ковалець (Грицук, 70), Гречишкін, Банада (Гордієнко, 59), Лучкевич, Сітало (Безбородько, 69), Третьяков (Шастал, 79).

Попередження: Сидорчук, Кадірі, Шепелєв, Андрієвський - Дубра, Банада

Вилучення: Дубра, 55

На 14-й хвилині Буяльський не забив пенальті (воротар)

Відеоогляд матчу

Повне відео матчу

Football Hub

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" розглядає кандидатури двох тренерів на зміну Михайличенку.

Для обох команд ця гра має ключове значення. "Динамо" не можна втрачати очки, адже йде боротьба з "Зорею" та "Десною" за друге місце і путівку в Лігу чемпіонів. Луганчани свою гру в цьому турі вже виграли, а клуб з Чернігова - програв. Таким чином, динамівці можуть у разі перемоги відірватися від "Десни" і знову зрівнятися з "Зорею". "Олександрія", своєю чергою, відстає від команди Олексія Михайличенка всього на три очки та також реально претендує на медалі УПЛ.

У нинішньому сезоні команди провели між собою три матчі. У всіх перемогу святкувало "Динамо" - двічі по 1:0 вдома та 3:1 на виїзді.

У першому турі після карантину кияни поступилися "Шахтарю" з рахунком 1:3, а "Десна" на виїзді перемогла "Колос" - 2:0.