Простіе способі, как узнать стаж работы в Украине / коллаж УНИАН, фото УНИАН, diia.gov.ua

Щоб дізнатися свій страховий стаж в Україні, існує кілька зручних способів. Найпростіші та найдоступніші - через популярний застосунок "Дія", через "Приват24" або в Пенсійному фонді.

Як дізнатися свій трудовий стаж в Україні - найпростіші способи

Якщо ви хочете дізнатися свій стаж роботи в Україні, це можна зробити через Пенсійний фонд і за допомогою популярних онлайн-сервісів:

Як дізнатися свій стаж через "Дію". Для цього потрібно зайти в застосунок, вибрати розділ, пов'язаний із державними послугами ("Послуги" або "Мої документи") і знайти інформацію про свій страховий стаж. Додаток автоматично підтягне дані з реєстру Пенсійного фонду України. Це швидко і зручно, оскільки всі дані знаходяться в одному місці,

Відео дня

Як дізнатися свій стаж у Пенсійному фонді України. Для цього можна зареєструватися на офіційному сайті фонду або відвідати відділення особисто. На сайті Пенсійного фонду ви зможете отримати повну інформацію про свій страховий і пенсійний стаж, а також про суми, перераховані до фонду.

Як дізнатися свій стаж через "Приват24". Відкрийте застосунок, перейдіть у розділ "Послуги" та виберіть пункт "Запити до Пенсійного фонду". У цьому розділі можна надіслати запит до Пенсійного фонду України для отримання даних про страховий стаж. У формі запиту вкажіть ваш ІПН (ідентифікаційний податковий номер) і підтвердьте надсилання. Зазвичай система автоматично заповнює дані, але їх може знадобитися підтвердити. Після опрацювання запиту ви отримаєте інформацію про свій страховий стаж, яка включатиме всі періоди роботи і нараховані страхові внески.

Дані про трудовий стаж важливі для розрахунку пенсії, тому варто регулярно перевіряти їх актуальність.

Таким чином, для тих, хто цікавиться, як дізнатися свій пенсійний стаж або трудовий стаж в Україні, є кілька перевірених способів.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, яка найбільш високооплачувана віддалена робота в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: