Окупанти вдарили по лікарні в Сумах / фото Сумська ОВА

Сумська військова обласна адміністрація (ОВА) повідомила оперативну ситуацію щодо наслідків ворожого удару по одній з лікарень міста.

Так, станом на 20:00 внаслідок ворожого авіаційного удару по місту Суми загинуло 10 людей. "Поранення різного ступеня тяжкості отримали 22 людини. Госпіталізовано 15 осіб, з яких 5 перебувають у важкому стані. 7 постраждалих отримують амбулаторне лікування", - деталізували в ОВА.

Там додали, що усі пацієнти лікарні, яка була пошкоджена, евакуйовані в інші медзаклади. "Постраждалим людям надано необхідну допомогу і забезпечено відповідні умови перебування  з урахуванням поранень та діагнозів", - запевнили в ОВА.

Удар по лікарні в Сумах

Сьогодні вранці окупанти вдарили по лікарні в Сумах, застосувавши БпЛА типу "шахед". На місці відразу почали працювати всі відповідні служби і в цей момент росіяни завдали повторного удару - ворог спрямував "шахед" на житловий сектор.

Спочатку повідомлялося про 6 загиблих. Опівдні президент Володимир Зеленський повідомив, що кількість загиблих у Сумах зросла до восьми. Потім стало відомо, що кількість загиблих зросла до 9, а поранених - до 21.

29 та 30 вересня у Сумській громаді будуть Дні жалоби за загиблими внаслідок атаки. 

Вас також можуть зацікавити новини: