Сталася руйнівна пожежа / Колаж УНІАН / Скриншот, фото Facebook/Сергій Болвінов

У Харківській області через лісову пожежу згоріло селище Піски-Радьківські. У вогні загинули чотири людини, ще 60 евакуювали.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, вогонь поширювався дуже стрімко, тому троє жінок та чоловік просто не встигли втекти. В лісі та біля нього згоріло близько 1100 дерев'яних будинків.

"Вогонь знову прийшов з Донеччини - з боку села Рубці перекинувся на Борівське лісництво. Верхова пожежа охопила ландшафтний парк "Червонооскільський", а далі почала наближатися до села Піски-Радьківські. Саме в цій місцевості, на території одного з благодійних фондів і загинули люди, ще двоє отримали опіки".

фото Facebook/Сергій Болвінов

Новини Харківщини

Нагадаємо, цієї ночі російські загарбники скинули КАБи на Харків. Один з них влучив по багатоповерховому будинку, на місці почали пошуково-рятувальну операцію.

Наприкінці вересня повідомлялося про загибель судді Верховного Суду в Касаційному кримінальному суді Леоніда Лобойка. Він потрапив під російський обстріл, коли розвозив гуманітарну допомогу в селищі Козача Лопань.

Вас також можуть зацікавити новини: