У депутатки від 'Європейської Солідарності' знайшли 1,5 млн доларів - Порошенко намагається загасити скандал

У середу, 9 жовтня, Державне Бюро Розслідувань повідомило, що у депутатки Хмельницької міської ради від "Європейської Солідарності" Світлани Барановської знайшли понад 1,5 млн незадекларованих доларів.

Як повідомляє політолог Олександр Кочетков у своєму Facebook, керівництво партії зараз робить все можливе, щоб медійно перебити корупційний скандал.

За його словами, лідер партії Петро Порошенко, який "полюбляє критикувати всіх і кожного, натякаючи на власну безгрішність", був розлючений корупційним конфузом. Він навіть дав команду своїй потужній медійній команді гасити розголос про мільйонершу з Хмельницьку, яка спалилися.

Відео дня

"І це замість того, щоб дати принципову оцінку обласній організації, по списку якої стала депутаткою Баранська, і загалом всій цій вкрай непривабливий ситуації. Мабуть, 1 млн 491 тис доларів США, 30 тис євро, 500 тис грн, які, за повідомленням прокуратура, знайшли у депутатки, для публічної реакції від Сивочолого недостатньо", - зазначає Кочетков.

Політолог підсумовує, що цей випадок яскраво демонструє, що на місцях владу і опозицію розрізнити неможливо: "І зовсім не тому, що і ті, і ті однаково самовіддано працюють на перемогу України…", - підкреслив Кочетков.