Українські військові провернули хуліганську операцію на території РФ / скріншот

Українські військові провели зухвалу операцію. Вони за допомогою дрона запустили прапор України на територію Російської Федерації.

Таку хуліганську витівку провернули воїни 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України. Відповідне відео опублікували на Facebook-сторінці бригади.

"Воїни 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України за допомогою дрона встановили Державний Прапор України в одному в одному з населених пунктів Росії", - йдеться в повідомленні.

На кадрах чітко видно дрон, до якого прикріплено прапор України. "Пташка" перетнула кордон з РФ і в одному з населених пунктів встановила український прапор на вишці.

Ситуація на фронті станом на 29 червня - останні новини

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що загальні бойові втрати противника орієнтовно становили 541 560 осіб. З них 1070 було знищено за минулу добу.

Крім того, захисники України перетворили на металобрухт тисячі одиниць російської бойової техніки та іншого транспорту окупантів.

Увечері 28 червня Генштабі ЗСУ повідомив, що за день кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 131. Найгарячішою точкою залишався Покровський напрямок - там відбулося 36 бойових зіткнень.

Вас також можуть зацікавити новини: