Павлюк прокоментував скандали з корупцією під час мобілізації / фото t.me/Pavliuk_KSV

Командування Сухопутних військ Збройних сил України взаємодіє з правоохоронними органами щодо викриття корупції під час мобілізації. Таку заяву зробив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

"Нульова толерантність до корупції – єдине, що ми можемо запропонувати для викорінення зловживань в системі комплектування. За крайні місяці Командування Сухопутних військ налагодило тісну взаємодію з правоохоронними органами щодо викриття фактів надання/отримання неправомірної вигоди в системі мобілізації", – йдеться у його заяві, опублікованій в Телеграм-каналі. 

Павлюк також зазначив, що нарощуються зусилля "задля покарання усіх причетних та очищення наших лав від негідників".

Відео дня

"Резонансні затримання порушників закону відбуваються за прямої ініціативи та всебічного сприяння Командування Сухопутних військ на всіх етапах", – додав командувач.

Корупція в ТЦК

ДБР повідомила начальнику Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про підозру за вимагання у підприємця хабаря за відстрочку від призову на військову службу. Він вимагав талони на одну тисячу літрів дизельного пального. 

Також у ДБР розповідали, що затримали трьох посадовців Голосіївського РТЦК та СП міста Києва та трьох цивільних, які організували схему незаконного ухилення від мобілізації військовозобов’язаними. Під час обшуків у них виявили понад 1,2 млн доларів США готівкою та елітний автопарк.

Вас також можуть зацікавити новини: