В Україні призупинено бронювання через "Дію" / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот

У застосунку "Дія" тимчасово призупинено бронювання військовозобов'язаних у зв'язку з аудитом раніше заброньованих громадян, пише "РБК-Україна".

Зазначається, що з ранку 20 жовтня користувачі, які намагаються скористатися відповідною послугою "Бронювання працівників" у "Дії", отримують повідомлення про помилку.

"Система видає таке повідомлення: "Послуга тимчасово закрита. До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобов'язаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож слідкуйте за оновленнями", - пише видання.

Відео дня

Нагадується, що в Міноборони України попереджали про намір провести аудит підприємств критичної інфраструктури через різке зростання кількості заброньованих працівників. Водночас у міністерстві наголошували, що зазначений аудит не має вплинути на процес ухвалення нових заявок.

Мобілізація в Україні: бронювання поставили на паузу

Нагадаємо, раніше ЗМІ з посиланням на джерела в уряді повідомляли, що бронювання військовозобов'язаних можуть "поставити на паузу" до 15 листопада. Тоді стало відомо, що Міноборони планує аудит раніше заброньованих і Кабмін його схвалив.

Реагуючи на появу цієї інформації, у Міністерстві оборони підтвердили намір провести аудит, але запевнили, що призупиняти бронювання не будуть.

Вас також можуть зацікавити новини: