Пізніше з'ясувалося, що три букви - то код замовлення \ фото Меланія Подоляк

В апарат Верховної Ради замовлення з McDonald's принесли з нецензурним словом на упаковці.

"В Верховній Раді України працюють не лише нардепи, але й прості юні стафери, які люблять часом в тяжкий робочий день «погрішити» нездоровою їжею. так от, дорогі Glovo або McDonald's - якщо це криптичне послання було спрямоване на якихось конкретних працівників ВРУ, то ви кажіть. хоч в бургери не наплювали?", - написала в соцмережі співробітниця апарату Меланія Подоляк, яка і розмістила фото замовлення.

Пізніше з'ясувалося, що три букви означали код замовлення. Як повідомила співробітниця апарату ВР, у закладі харчування пояснили, що такий код був підібраний машинально.

Відео дня

У коментарях під постом компанія Glovo, яка займається доставкою їжі McDonald’s, пояснила, що замовлення отримують індивідуальне маркування. На пакунок в ресторані наносяться останні три літери номеру замовлення, вони формуються автоматично. "За неймовірним збігом зірок – номер цього замовлення KIAVUUXYU", - прокоментували в компанії. Також було додано скріншот номеру цього замовлення та кілька інших для прикладу. Номер також завжди вказаний в аплікейшні. "Перепрошуємо, якщо ця ситуація викликала негативні емоції", - йдеться в коментарі компанії.

В Glovo прокоментували ситуацію, що склалася \  скриншот