Кілька способів покращити яєчний сендвіч / фото ua.depositphotos.com

Яйця є практично у кожного в холодильнику, і вони можуть пролежати там досить довго, якщо готувати їх виключно на сніданок, хоча на це не завжди є час. В іншому випадку яйця можна використовувати, як інгредієнт для випічки, але в цьому випадку теж потрібен дорогоцінний час, якого у сучасних людей не завжди вистачає.

Тому й важливо дізнатися про сендвіч із яйцем - одну з найситніших вечерь, яку можна приготувати менш ніж за п'ять хвилин. Нельсон Серрано-Бахрі з "Американської яєчної ради" поділився п'ятьма різними способами вивести яєчний сендвіч на новий рівень, пише The Takeout.

Він спочатку пропонує "подумати про інший тип хліба" для сендвіча. Хоча буханець звичайного пшеничного хліба з супермаркету цілком зійде, Нельсон Серрано-Бахрі віддає перевагу товстій скибці бріоші.

Відео дня

"Техаські тости теж допоможуть зробити сендвіч дуже товстим, а часникова приправа, яку можна купити в супермаркеті у відділі заморожених продуктів, додасть додаткового аромату. Із темних сортів хліба, таких як житній або пумпернікель, також виходять смачні сендвічі з яйцем", - додав він.

Бублики теж підійдуть, адже в них уже є зручний отвір для яйця. Можна навіть використовувати тортилью, повідомляє кулінар.

Крім того, Нельсон Серрано-Бахрі пропонує "посилити сендвіч додатковим білком". Замість того, щоб накладати потрійну порцію яєць, можна додати якийсь вид м'яса або замінник м'яса - хрустке прошуто або "джем із бекону", щоб отримати солоний та пікантний смак; смужку бекону або ковбасну котлету чи навіть сільську шинку.

Повідомляється, що підійде також ніжна куряча грудка або грудка на грилі, копчений лосось, а вегетаріанці можуть доповнити свої яєчні сендвічі рослинними замінниками м'яса.

Кулінар також вважає, що "сир зробить сендвіч із яйцем дуже смачним". Він пропонує гострий чеддер, оскільки його смак приємно контрастує з насиченістю яєчного жовтка, але він також схвалює і без того запаморочливий брі.

Для більш південно-західного сендвіча можна вибрати "Монтерей Джек" або мексиканський сир "Кесо Асадеро" чи "Кесо Де Оахака", які добре плавляться. Крім того, він рекомендує швейцарський сир, грюйєр, проволоне, моцарелла і гауда. А ось фета або пармезан додадуть вашому сендвічу з яйцем "величі", йдеться в матеріалі.

Звичайно ж, Серрано-Бахрі згадав про те, що "сендвічу необхідний соус, який додасть смаку щось особливе".

Сирні соуси - не єдиний варіант для вашого яєчного сендвіча. Цілком допустимо, за його словами, використовувати кетчуп або гірчицю, тоді як гострий соус зробить вашу яєчню неперевершеною, незалежно від того, чи використовуєте ви Tabasco, чи віддаєте перевагу домашньому гострому соусу. Експерт заявляє, що підійде також шрірача, особливо в поєднанні з майонезом. Крім того, він схвалює модний гостро-медовий соус і песто з халапеньо.

І наостанок він заявляє, що "гарніри потрібні не тільки для того, щоб страва мала гарний вигляд".

Нельсон Серрано-Бахрі рекомендує додавати хрустку цибульку, щоб надати страві додаткової текстури або шматочки бекону. Овочі теж можна додати в сендвіч.

"Нарізаний авокадо - гладкий і кремовий, а рукола надає трохи гіркоти. Серрано-Бахрі рекомендує також мариновані овочі, кажучи, що вони "додають пікантної яскравості". Якщо вам подобаються мариновані огірки, то немає причин, через які ви не можете покласти кілька скибочок на бутерброд поверх яйця", - йдеться в тексті.

Інші цікаві рецепти

Раніше УНІАН повідомляв, що Джеймі Олівер поділився рецептом ідеальних сирних тостів.

Крім того, пекар поділилася легким рецептом гарбузового пирога - ідеальною їжею для осінніх вечорів.

Вас також можуть зацікавити новини: