Дивовижний лайфхак, який зробить сирний тост ще смачнішим / фото ua.depositphotos.com

Практично кожна людина любить сирні тости, але їх можна зробити ще смачнішими за допомогою одного дивовижного інгредієнта. Один кулінарний блогер розповів про рецепт на сторінці фан-клубу Гордона Рамзі, пояснивши, що "бабуся навчила його цього трюку" і тепер вони використовують його донині, що робить сирні тости "в 100 разів смачнішими", пише Mirror.

Замість олії, яка дарує хлібу смачну хрустку скоринку, блогер запропонував використовувати майонез:

"Коли хліб стане золотистим, акуратно переверніть сендвіч і підсмажте інший бік".

Він зазначає, що майонез набагато легше намазати, ніж олію. Крім того, як ідеться в рецепті, якщо намазати його на м'який хліб, він краще триматиметься. А ще майонез не так легко спалахує, бо в нього висока точка димлення.

Рецепт сирних тостів від Гордона Рамзі

Для того, щоб приготувати сирні тости за рецептом всесвітньо відомого шеф-кухаря, потрібно спочатку нарізати сир на "цеглинки", потім нарізати їх так, щоб вони підходили за розміром до хліба. Потім потрібно взятися за хліб і нарізати його так, щоб скибочки були не надто тонкі.

Після цього потрібно, за рецептом Гордона Рамзі, потрібно намазати зовнішні боки скибочок олією і посолити, але цього разу скористайтеся майонезом. Із внутрішнього боку покладіть сир і зверху, і знизу, обрізавши його за розміром скибочок хліба. Потім, як рекомендує кулінар, додайте шар кімчі на один бік, складіть "бутерброд" навпіл і притисніть.

Поставте чавунну сковорідку на вогонь, додайте трохи оливкової олії та розігрійте на середньому вогні. Потім можна покласти бутерброд.

Приблизно через 30-45 секунд притисніть бутерброд, щоб він став хрустким і сир почав плавитися. Переверніть приблизно через 2 хвилини, коли нижня частина стане хрусткою. Продовжуйте перевертати і притискати, поки сир не розплавиться.

Вас також можуть зацікавити новини: