Салат із пекінської капусти найсмачніший / фото ua.depositphotos.com

Салат із пекінською капустою - це чудова сезонна страва на період, коли так мало овочів і фруктів. У цього салату безліч варіацій з різними інгредієнтами. УНІАН відібрав три різних на будь-який смак.

Салат із пекінської капусти з огірком

Для початку розглянемо страву, у яку не кладуть майонезний соус. У цьому разі салат із пекінської капусти з крабовими паличками буде освіжаючим на смак і не таким важким для шлунка. Для нього візьмемо:

  • головку пекінки;
  • упаковку паличок крабових;
  • одну морквину;
  • половинку солодкого перцю;
  • один огірок.

Для заправки знадобляться спеції, по дві ст. л. соку лимона й олії на вибір.

Відео дня

Капусту нарізаємо на тонку соломку й перекладаємо в більшу миску. Також подрібнюємо палички й овочі. Додаємо все до капусти та переходимо до заправки. Для неї змішуємо сік лимона, олію та спеції за смаком. Поливаємо цією рідиною салат і перемішуємо.

Тепер розглянемо незвичайний салат із пекінською капустою та кукурудзою і яйцем. Найімовірніше, такого ви ще не пробували.

Салат із пекінської капусти та кукурудзи

Готується цей салат із пекінської капусти дуже швидко, але результат при цьому виходить смачним. Для нього вам знадобляться:

  • половинка пекінської капусти;
  • два яйця;
  • спеції;
  • 80 г консервованої кукурудзи;
  • зелена цибуля;
  • майонез.

Капусту дрібно нарізаємо. Яйця збиваємо зі спеціями і смажимо два тонких млинці. Скручуємо обидва в рулети та нарізаємо на смужки. З'єднуємо всі інгредієнти разом і перемішуємо - простий салат із пекінської капусти готовий. Можна зробити і складніший варіант із великою кількістю інгредієнтів.

Салат із пекінською капустою та ковбасою

Також варто спробувати салат із пекінською капустою кукурудзою та копченою ковбасою. Кількість інгредієнтів простіше регулювати на власний смак, але взяти потрібно:

  • пекінську капусту;
  • варену або копчену ковбасу;
  • солодкий перець;
  • огірки;
  • сухарики зі смаком бекону;
  • майонез;
  • банку кукурудзи
  • зелену цибулю;
  • сир.

Овочі та сир дрібно нарізаємо кубиком, ковбасу - соломкою. Перекладаємо все в миску, додаємо кукурудзу і перемішуємо. Цей салат краще заправляти частинами, щоб сухарики не розмокли. Наступного дня він буде не настільки смачним. Тому додаємо майонез, сухарики та цибулю перед подачею на стіл.

Раніше УНІАН розповідав, як по-новому приготувати салат із крабовими паличками.

Вас також можуть зацікавити новини: