Віктор Медведчук / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що кум президента РФ Володимира Путіна, нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук фінансується з Москви.

Про це він сказав активісту Нацкорпусу під час візиту у Волинську область.

Читайте також"Буде багато резонансних справ": Арахамія розповів про наслідки скасування депутатської недоторканості

«Я впевнений, що він дійсно фінансується Російською Федерацією. Але цим повинні детально займатися правоохоронні органи. Я з вами в цьому питанні однієї думки», - заявив Зеленський.

При цьому він підкреслив, що все має бути за законом.

Як повідомляв УНІАН, 31 серпня президент Володимир Зеленський в інтерв'ю на телеканалі "1+1" у програмі "100 днів президента України" заявив про наявність інформації про обсяги і джерела фінансування партії «Опозиційна платформа - За життя» і телеканалів, пов'язаних з її представниками, і це стане «дуже гучною історією».

«Партія Медведчука, там є ще велике питання, це його партія, або там тимчасове об'єднання і хто вони такі. Є велике питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - обсяги кеша (готівки - УНІАН), звідки і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться», - заявив Зеленський.