В Україні місцями ще буде літо / фото Gosia K. / Pixabay

До кінця поточного тижня в Україні очікується доволі тепла погода, на сході та півдні розігріватиме аж до +23°...+28°. Місцями дощитиме та навіть будуть грози. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.

Погода 3 жовтня

У четвер, за його даними, температура повітря в західних регіонах вдень буде  +16...+21 °С, а на решті території країни стовпчики термометрів покажуть  +22…+27 °С.

Погода 4 жовтня

У п'ятницю, за прогнозом синоптика, на більшій частині території країни утримається суха та аномально тепла погода. Лише у західних областях вранці та вдень місцями пройдуть дощі, а також можливі тумани. Температура повітря вночі +8…+14 °С, вдень +22…+27 °С, у західній частині очікується +14…+19 °С.

Відео дня

Погода 5 жовтня

У суботу, за прогнозом Кібальчича, вночі у західних областях, а вдень також місцями у південних, центральних та північних регіонах пройдуть дощі, місцями з грозами. На Лівобережжі збережеться погода без істотних опадів. Температура повітря вночі +11...+16 °С, вдень +17...+22 °С, на південному сході, в Криму та в Приазов'ї розігріє до літніх +23...+28 °С.

Погода 6 жовтня

"У неділю, 6 жовтня, нестійка погода з дощами очікується у більшості областей країни, крім східної та західної частини. Місцями можливі грози та шквалисте посилення вітру", - прогнозує синоптик.

Температура повітря вночі становитиме +12…+17 °С, вдень +15…+20 °С, а у південно-східній половині та Криму буде +23…+28 °С.

Погода у Києві - прогноз синоптикині

Раніше синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що 5-6 жовтня із південного заходу до столиці прийде циклон, який принесе дощі.

Сьогодні ж у столиці буде сухо й тепло - до +22 градусів. Вітер південний, невеликий, але надвечір стане рвучким.

Вас також можуть зацікавити новини: