19 вересня в Україні стане тепліше / фото Pixabay

У четвер, 19 вересня, в Україні вже буде переважно сухо, опади можливі лише в одній області, однак залишиться сильний вітер. Про це попередила синоптикиня Наталка Діденко.

"У четвер в Україні із якихось атмосферних явищ активніших хіба що сильний вітер очікується - у східних, центральних областях та на півдні", - повідомила вона й додала, що на півночі та на заході вітер буде помірний.

За даними Наталки Діденко, 19 вересня в Україні домінуватиме суха погода, лише у південних районах Одещини пройду дощ та гроза.

Відео дня

Температура повітря впродовж дня передбачається в межах +20...+26 градусів, на Закарпатті та навколо Карпат +18...+22 градуси.

"У Києві завтра буде сухо, сонячно, із вітерцем та трохи тепліше, ніж сьогодні, вдень до +24 градусів", - спрогнозувала експертка з погоди.

В Україні оголосили штормове попередження - прогноз на 18 вересня

На сьогодні, 18 вересня, в Україні діє підвищений рівень небезпечності через сильні порви вітру. За даними Укргідрометцентру, вдень у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви вітру досягатимуть 15-20 м/с. Через це у вказаних обалстях запроваджено І рівень небезпечності, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: