На вихідних в Україну увірветься похолодання / фото ua.depositphotos.com

У західних областях України у неділю, 29 вересня, очікується серйозне і відчутне похолодання з дощами і максимальною температурою повітря не вище +10°...+14°. Про це синоптик Наталка Діденко повідомила у соціальній мережі Facebook:

"Найближчими вихідними, у суботу та неділю, погода у західних областях України зміниться. Завтра, у суботу, ще такі поступові зміни, тобто, порівняно невелике зниження температури повітря. Підійдуть дощі разом з атмосферним фронтом. А ось у неділю, дорогі мешканці західних областей, одягайтеся дуже тепло, не забувайте парасолі, можливо навіть гумовики. У західних областях України у неділю очікується сильне похолодання. Вдень максимально не вище 10-14 градусів і плюс дощі, і місцями навіть сильні дощі".

Синоптик сказала, що це буде не дуже комфортна та приємна погода.

Відео дня

"На решті території України ще така комфортна погода затримається. Хіба що ці західні дощі дійдуть до Вінниччини, до Житомирської області. А так загалом +22...+26 градусів. А на сході України навіть і до +27...+28", - додала вона.

Водночас, прихід похолодання до Києва поки що затримається.

Погода 27 вересня - прогноз по Україні

Як повідомляв УНІАН, наприкінці робочого тижня, 27 вересня, погода потішить українців комфортним теплом. У більшості областей повітря прогріється до +24°...+27°, а місцями буде аж +28°...+29°. Опадів не очікується, замість них - невелика хмарність.

Вас також можуть зацікавити новини: