На заході України очікуються густі тумани / фото freepik.com

На вихідних в Україні очікується холодна погода з туманами, заморозками та подекуди дощами. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Дощі, за її даними, ймовірні на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, в Криму та на Дніпропетровщині. На решті території 19 та 20 жовтня переважатиме суха погода зі сонячними проясненнями, проте є нюанс:

"Але - увага! - в західній частині України будуть тумани із зниженням видимості до 300-500 метрів. Вночі заморозки - повсюди, окрім південного сходу України".

Також, за словами Наталки Діденко, вдень 19 жовтня дуже холодно буде на Луганщині, Донеччині, у Дніпрі з районами, на Запоріжжі та у Криму - лише +6...+9 градусів. У західних областях та на Одещині буде найтепліше, +11...+15 градусів. На решті території стовпчики термометрів покажуть +8...+12 градусів.

Відео дня

У Києві, за словами синоптикині, на вихідних також буде прохолодно. Вночі у столиці очікується +1...+4 градуси, місцями заморозки, а вдень - максимум +10...+11 градусів.

Потепління в Україні

"З понеділка, з 21-го жовтня... в усій Україні очікується чудове потепління до +12...+17 градусів та багато сонця", - повідомила Наталка Діденко.

Вас також можуть зацікавити новини: