У кількох областях сьогодні можуть буде невеликі дощі / фото ua.depositphotos.com

На вихідних в Україні переважатиме суха погода, однак у низці областей невеликі дощі все ж ймовірні. Температура суттєво не зміниться: найтепліше буде на заході, а найхолодніше - на сході. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, ймовірність невеликого дощу 26 жовтня існує від Чернігівщини через Черкащину до Криму. Але ці опади будуть невеликими. "26-27 жовтня в Україні переважно все ж без істотних опадів", - акцентує експертка з погоди.

Температура повітря, за її даними, найближчими днями особливо не зміниться. 

Відео дня

Вночі буде холодно, 0...+6 градусів, вдень найтепліше в західній частині, +12...+18 градусів, а найхолодніше - в східній, де температура максимально підвищуватиметься до +9...+12 градусів. На решті території країни впродовж дня буде +10...+14 градусів.

Погода у Києві

У столиці, за прогнозом Наталки Діденко, в суботу та неділю буде без опадів. Вночі температура опускатиметься до +3...+6 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +11...+12 градусів.

Туман в Україні

Вранці 26 жовтня у низці областей очікується густий туман, видимість падатиме до 200-500 метрів. Мова йде про західні області, а також Житомирську, Вінницьку та Кіровоградську. Тут оголошено І рівень небезпечності.

Вас також можуть зацікавити новини: